Politiken

I 2005 startede kokken Carsten Kyster og jeg en artikelserie til Politikens tillæg Lørdagsliv. Artikelserien, Harrys Køkken, blev smukt samlet til en bog af grafiker Pia Darfeldt og udgivet på forlaget Klematis.

Med kogebogsforfatter Tina Scheftelowitz er det også blevet til mange serier, både til modemagasinet IN og Politikens søndagstillæg MAD, og til alverdens fotografier som indgår i Tinas kogebøger. Bøger, der er fyldt med krudt, kærlighed, vovemod og rigtig mange supersprøde vitaminer! Tina arbejder efter Mae West-devisen "For meget af det gode er helt fedt". En skøn og udfordrende kontrast til det enkle og æstetiske arbejde, jeg udfører i andre sammenhænge.

Pol01

Pol02

Pol03

Pol04

Pol05

Pol06

Pol07

Pol08

Pol09

Pol10

Pol11

Pol12

Pol13

Pol14

Pol15

Pol16

Pol17

Pol18

Pol19

Pol20

Pol21

Pol22

Pol23

Pol24